DUURZAAM REIZEN

HERBRUIKBARE WATERFLLES MET FILTER VOOR DE REISLUSTIGE

Filterfles blauw 9.png

Je beseft pas wat een luxe het is om water uit de kraan te kunnen drinken als je op reis bent. Opeens moet je flessen met bronwater kopen en zeker als je een tijdje op reis bent tikt dat nogal aan. En dan hebben we het niet eens over geld, want vooral de hoeveelheid plastic die je tijdens een gemiddelde verre reis consumeert is aanzienlijk.⁠

Je moet elke dag 1,5 liter water drinken, in de tropen zelfs nog meer. Dat is per persoon 3 plastic flesjes per dag. In ontwikkelingslanden wordt maar weinig gerecycled en plastic flessen belanden daarom vaak in de natuur of worden verbrand. Ontzettend slecht voor het milieu dus.⁠

Ook onze oceanen worden vandaag de dag geconfronteerd met plastic, een product dat tot 1000 jaar kan duren voordat het afgebroken is. Vooral plastic drinkflessen verstoppen nu onze beken, rivieren en oceanen, wat catastrofale gevolgen heeft voor zowel het zoogdier- als het zeeleven. Helaas levert de reisindustrie een belangrijke bijdrage aan het probleem, waarbij reizigers dagelijks plastic als gemaks-producten gebruiken en massaal afval weggooien.

Wetende dat water in veel delen van de wereld onveilig is om te drinken, wilden we niet alleen een herbruikbare waterfles bieden. In plaats daarvan zijn we een stap verder gegaan door een drinkfles aan te bieden die is uitgerust met een ingebouwd filtersysteem, om u wereldwijd schoon en veilig drinkwater te bieden.

De gouden tip om plastic te besparen op reis? Neem onze waterfles met filter mee. Onze waterfles maakt gebruik van een geavanceerd filtersysteem dat 99,999% van de bacteriën verwijdert, waardoor schoon en veilig drinkwater ontstaat, waar ter wereld u ook bent. Je kunt de fles dus gewoon vullen met kraanwater!