127247419_945674469294224_25342979070012

Waterfles met Filter

Hou je van kamperen en lange wandeltochten? Wil je voorbereid zijn op onverwachte noodsituaties? Of ga je naar een plek in de wereld waar het lokale drinkwater van slechte kwaliteit en niet betrouwbaar is? Met deze waterfilter drinkfles is dit probleem opgelost!

Gebruik onze filterfles om uit iedere beek, sloot, rivier of andere waterbronnen het vervuilde water om te zetten tot schoon drinkwater. Water uit vervuilde zoetwaterbronnen worden effectief en efficiënt gefilterd door deze bidon met vervangbare, geavanceerd filtersysteem dat 99,999% van de bacteriën verwijdert. Hierdoor ontstaat schoon en veilig drinkwater, waar ter wereld u ook bent. Hiernaast filtert hij chloor en verbetert de watersmaak.

Dit elimineert de behoefte aan schadelijk plastic voor eenmalig gebruik, dus het beschermt de planeet en bespaart u ook nog eens geld. Gebruik de karabijn om de bidon aan je rugzak te hangen. Ook bevindt zich er een handige mini kompas op de deksel voor navigatie en oriëntatie.

 

Herbruikbare Waterfles met Filter
Herbruikbare Waterfles met Filter
Filterfles
Herbruikbare Waterfles met Filter
Plastic flesjes

WELKOM BIJ FILTERFLES

Kies ervoor om jouw plastic afval te verminderen en hergebruiken!

DUURZAME FILTERFLES VOOR SCHOON DRINKWATER

De bidon is gemaakt van duurzaam en BPA-vrij materiaal en bestand tegen vallen en stoten. De waterfilter drinkfles weegt slechts 210 gram en het siliconen mondstuk zorgt ervoor dat het gefilterde water prettig drinkbaar is.

Gelukkig kunnen wij in Nederland veilig uit de kraan drinken. Hierdoor heeft u de filter niet nodig en raden wij u aan de filter te vervangen met het rietje die u in de doos vindt. Zo geniet u van een langere levensduur van de filter. Bespaar geld op flesjes water en bespaar het milieu door de drinkfles keer op keer te gebruiken.

Bijzondere Reizen Groepsreizen Traveleer

Traveleers

AUTHENTIEKE RONDREIZEN MET
INSPIRERENDE VERBINDINGEN

Onze filterfles is een product van Traveleers, een reisbureau gespecialiseerd in bijzondere reizen in combinatie met het een unieke local-life ervaring. Hun ervaringen zijn ontworpen met als doel een positieve impact achter te laten op de mensen en de omgeving van de bestemming. Word lid van een gezin, ervaar de plaats en maak betekenisvolle herinneringen.

Reis mee. Leave your mark. Be a Traveleer. De wereld een beetje mooier maken doe je immers samen.

Bijzondere Reizen Groepsreizen Traveleer